Antwoorden op agressie en grensoverschrijdend gedrag

Veerle Dupont, Geert Taghon
Paperback
ISBN 978-94-6337-166-7
Antwoorden op agressie en grensoverschrijdend gedrag Veerle Dupont, Geert Taghon
Paperback
ISBN 978-94-6337-166-7
€ 25,00
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 20 sep. 2019

- +
OF
Korte inhoud

Details

Antwoorden op agressie en grensoverschrijdend gedrag is een krachtige en heldere leidraad voor iedere professional (in opleiding) die meer grip wil krijgen op agressie en grensoverschrijdend gedrag in de dagelijkse praktijk van het onderwijs, de zorgsector en het welzijnswerk. Het boek is toegankelijk, concreet, wetenschappelijk onderbouwd en herkenbaar geïllustreerd met talrijke voorbeelden.

De auteurs bundelden hun uitgebreide kennis en de ervaring die ze de voorbije jaren opbouwden bij het geven van verschillende trainingen en vormingen rond de thema’s geweld, agressie en grensoverschrijdend gedrag. Het is zowel een naslagwerk, studieboek als trainingsboek. Als lezer vind je in dit boek heel wat praktisch materiaal om zelf teams en groepen op weg te zetten en te ondersteunen in het omgaan met agressie.

Over de auteurs

Over de auteurs


Veerle Dupont bouwde expertise op bij Refleks Weerbaarheidscentrum en geeft sinds vijftien jaar trainingen over omgaan met agressie, aan studenten en diverse groepen professionals uit het onderwijs, de zorg- en de veiligheidssector. Sinds 2018 werkt ze als docent aan de Arteveldehogeschool in Gent.


Geert Taghon werkte tien jaar in de forensische jeugdpsychiatrie en vijf tien jaar in de reguliere kinderpsychiatrie. Hij geef t sinds vijf tien jaar agressieregulatietraining aan jongeren en heef t een kleine privépraktijk. Daarnaast werkt Geert al twintig jaar als freelance vormingswerker met de focus op agressie. Sinds drie jaar werkt hij aan de Vives hogeschool in Kortrijk.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Geert Taghon, Veerle Dupont
IllustratorNee
ISBN978-94-6337-166-7
Cover typePaperback
Formaat170x240
Aantal pagina's296
Publicatiedatum20 sep. 2019
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2019 - Pelckmans Pro maakt deel uit van Pelckmans uitgevers.Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies