Catalogus Pelckmans Pro Voorjaar 2019
De uil in de grot The Positive Sum Game Vroege ontwikkeling alle kansen geven
Najaar 2019

Pelckmans Pro trakteert de lezer ook dit najaar op een reeks interessante uitgaven die inspireren, motiveren en verrijken. Blader door onze catalogus en proef van wat je binnenkort van onze titels mag verwachten. Van de meerwaarde van demotie, de strategie van een retailreus en rouwverwerking na zelfdoding, tot het belang van vroege ontwikkeling, de transformatie van onze maatschappij en de kracht van taalonderwijs in de basisschool. Het najaar belooft een leerrijke reis te worden. Wij gaan graag samen met u op weg.

Voorjaar 2019
Voorjaar 2019

Het voorjaar van 2019 belooft weer leerrijk te worden als het van onze boeken afhangt! Ontdek in onze catalogus de boeken die je begin volgend jaar kan verwachten over Mens & Maatschappij, Management & Marketing, Onderwijs & Opvoeding, Geschiedenis, Filosofie en Economie & Fiscaliteit.

Bekijk de folder
Najaar 2018
Najaar 2018

Door te werken aan kwalitatieve en marktgerichte uitgaven geeft Pelckmans Pro auteurs een forum om hun vakkennis en ervaring te delen. Zo willen we het levenslang leren van de lezer stimuleren. Ontdek de najaarstitels voor 2018 hier.

Bekijk de folder

 

Copyright © 2019 - Pelckmans Pro maakt deel uit van Pelckmans uitgevers.Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies