China's New Normal Pascal Coppens
Paperback
ISBN 978-94-6337-194-0
€ 29,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie


Korte inhoud

Details

Wie denkt aan technologie en innovatie komt haast automatisch bij Amerikaanse bedrijven als Google, Apple, Facebook, Tesla of Amazon uit. Die associatie zorgt voor een enorme blinde vlek. Terwijl de wereld kijkt naar wat er in Silicon Valley gebeurt, raast er ook in China een innovatietrein voorbij. Baidu, Alibaba en Tencent zijn intussen gekende namen van het fast and furious innovatieve China, maar zij vormen slechts het topje van de ijsberg.

Pascal Coppens neemt de lezer mee doorheen acht industrieën. Voor elk van deze domeinen toont hij hoe China een new normal creëert dat voor ons vaak nog als sciencefiction klinkt. Of het nu gaat om retail, mobiliteit, productie, gezondheid of entertainment, China innoveert met rasse schreden en neemt een duidelijke voorsprong op de rest van de wereld. De rode draad doorheen elk van deze verhalen is China’s leidende positie in de ontwikkeling en implementatie van artificiële intelligentie.

China’s New Normal biedt een opzienbarende inkijk in het nieuwe China en zijn potentieel voor de rest van de wereld. Het is een must-read voor iedereen die, persoonlijk of professioneel, bekommerd is om disruptie, want die zal de komende jaren ontegensprekelijk door China geïnspireerd zijn.

Over de auteur

Over de auteur


Pascal Coppens is sinoloog en technologieondernemer. Hij woonde en werkte meer dan 20 jaar in China en Silicon Valley. Hij is internationaal spreker bij nexxworks en geeft keynote speeches over innovatie in China.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Pascal Coppens
IllustratorNee
ISBN978-94-6337-194-0
Cover typePaperback
Formaat17 x 24
Aantal pagina's240
Geplande publicatiedatum29 mei 2019
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2018 - Pelckmans Pro maakt deel uit van Pelckmans uitgevers.
Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies