De kleine zeppelin Koen Crul
Paperback
ISBN 978-94-6337-126-1
€ 40,00
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie


Korte inhoud

Details

De kleine zeppelin biedt didactische ondersteuning bij het ontwerpen van kunstzinnige (muzische) activiteiten voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Leerkrachten kleuteronderwijs (in opleiding) en begeleiders van kunstzinnige leerprocessen ontdekken een waaier aan mogelijkheden om drama, dans, muziek, beeld en media in te zetten in hun praktijk.

Vanuit een helder didactisch kader krijg je zicht op de werkvormen en bouwstenen in de verschillende kunstzinnige domeinen. Je ontdekt hoe je muzische groeikansen kunt creëren en kunstzinnige ontwikkeling kunt ondersteunen.

De kleine zeppelin pikt in op de specifieke, speelse manier van leren die eigen is aan jonge kinderen. In het boek verken je vier vormen van kunstzinnig werken: vrij muzisch spel, zelfstandig hoekenwerk, gedeelde sturing en geleide opdrachten. Door de heldere schema’s, overzichtelijke stappenplannen en concrete praktijkvoorbeelden krijg je veel inspiratie, en heb je meteen zin om ermee aan de slag te gaan.

Over de auteur

Over de auteur

Koen Crul is docent muzische vorming aan de Katholieke Hogeschool VIVES, campus Brugge en auteur van Zeppelin, didactiek voor muzische vorming (lager onderwijs) (Pelckmans, 2014). Samen met oetang begeleidt hij trainingen voor leerkrachten en ontwikkelt hij didactisch materiaal.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Koen Crul
IllustratorNee
ISBN978-94-6337-126-1
Gewicht1g
Cover typePaperback
FormaatNee
Aantal pagina's304
Geplande publicatiedatum15 mei 2018

 

Copyright © 2017 - Pelckmans Pro maakt deel uit van Pelckmans uitgevers.
Algemene voorwaarden | Privacy & Cookies