Demotie werkt Tanja Verheyen
ISBN 978-94-6337-211-4
€ 30,00
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie


Korte inhoud

Details

Demotie, een stap terug zetten in je carrière, komt in vele bedrijven elke dag voor. Toch worstelen heel wat organisaties met dat stapje terug. Tanja Verheyen bekijkt demotie vanuit het standpunt van de organisatie en geeft antwoorden op vragen als: Hoe doe je dat nu concreet, demoveren? Waar zitten de opportuniteiten voor mij als werkgever? Hoe breng ik een ogenschijnlijk negatieve boodschap en hou ik mijn medewerker toch gemotiveerd? In welke valkuilen mag ik niet trappen? De demotie is misgelopen, wat nu? De lezer kijkt ook mee in het hoofd van de gedemoveerde werknemer. Als je weet wat een gedemoveerde voelt, denkt en doormaakt, kun je er als organisatie ook beter op inspelen.

Demotie werkt is doorspekt met getuigenissen en cases van nationale en internationale bedrijven zoals Atlas Copco, Heineken, KBC, Johnson & Johnson, Sonova, Protime, Torfs en Durabrik. De CEO’s en hr-professionals van deze bedrijven delen hun ervaring en inzichten en geven concrete tips en praktische voorbeelden.

Demotie werkt geeft hr-professionals, (loopbaan)coaches, leidinggevenden en bedrijfsleiders inzichten en handvatten om demotie op een succesvolle manier toe te passen en er professioneel en persoonlijk mee om te gaan. Ook voor de gedemoveerde werknemer zelf werkt dit boek verhelderend dankzij het verworven inzicht in de bedrijfscontext en het waarom van een demotiebeslissing.

Over de auteur

Over de auteur


Tanja Verheyen verdeelt haar tijd tussen haar communicatiebureau Satelliet Suzy en de interne hr-communicatie voor Mens & Organisatie aan de Vrije Universiteit Brussel. Daarnaast geeft ze lezingen en workshops en adviseert ze organisaties over carrièrewendingen.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Tanja Verheyen
IllustratorNee
ISBN978-94-6337-211-4
Cover typeNee
Formaat16 x 24
Aantal pagina's240
Geplande publicatiedatum15 okt. 2019
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2019 - Pelckmans Pro maakt deel uit van Pelckmans uitgevers.Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies