Nieuws

Magda Tops en Liesa Molenaers winnen een fantastisch boekenpakket en Yvonne Schouten wint de citytrip naar het betoverende Porto.

Proficiat! 

Lees meer

In Win for life legt Nele Lijnen uit wat het basisinkomen is, wat de voor- en nadelen en zijn en nog veel meer. In het boek laat ze ook bekende en minder bekende landgenoten aan het woord. Hier vertelt Sarah Van Liefferinge, het boegbeeld van de Belgische Piratenpartij, wat volgens haar de voordelen zijn voor onze maatschappij. 

Lees meer

Op korte tijd is autisme geëvolueerd van een grote onbekende tot de meest populaire diagnose ter wereld. Wat tegenwoordig allemaal autisme en autistisch wordt genoemd, staat mijlenver van hetgene waarvoor de term aanvankelijk bedoeld was.

Lees meer

Leerlingen motiveren is geen makkelijke klus. Naast het goed managen van de klas, geven heel wat leerkrachten het motiveren van leerlingen aan als één van hun meest voorkomende bekommernissen. 

Lees meer

Joris Piot en Marleen Heylen bieden in hun boek Eat love volunteer handvatten om goed met waardevolle vrijwilligers om te gaan. In een interview met Tertio geeft Joris Piot meer toelichting.

Lees meer

Volgens een bevraging van Acerta (bij 470 CEO’s) vrezen steeds meer bedrijfleiders dat werknemers uit zullen vallen met mentale gezondheidsklachten. (bron: Knack) Maar hoe kan je dit als leider voorkomen en hoe kan je ervoor zorgen dat je werknemers gelukkig blijven?

Lees meer

23 jaar geleden eindigde de Rwandese genocide. De tragedie behoort echter nog niet tot het verleden, maar blijft ook vandaag nog de inzet van politiek getouwtrek.

Lees meer

In De kleren van de leider bespreken Koen Marichal en Jesse Segers de ware betekenis van leiderschap, de rollen, verantwoordelijkheden en motivaties van de leider. Aan de hand van 19 inzichten en getuigenissen van leiders, inspireren ze tot actie voor meer leiderschap. In dit artikel bespreken ze een van die inzichten: het belang van goede verhalen. 

Lees meer

Op donderdag 15 juni organiseren HR Square en Antwerp Management School de Masterclass Leadership. Herminia Ibarra komt haar inzichten delen met als centraal thema 'Handel als een leider, denk als een leider’. Het startschot wordt gegeven door Koen Marichal en Jesse Segers, auteurs van De kleren van de leider

Lees meer

Moslims hebben hun eigen feestkalender. Ze baseren zich op de islamistische kalender, die andere feestdagen heeft dan de Belgische. Rachid Lamrabat licht toe waarom deze feestdagen, met gerichte marketing, de uitgelezen kans zijn om deze allochtone doelgroep te bereiken. 

Lees meer

1-10 of 27

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

 

Copyright © 2017 - Pelckmans Pro maakt deel uit van Pelckmans uitgevers.
Algemene voorwaarden | Privacy & Cookies