Inspiratieavond: Geen commentaar

02-02-2018

Hoe kan je als woordvoerder of persverantwoordelijke het nieuws halen? Waarom geven woordvoerders wél graag commentaar en wat denken journalisten echt over PR-professionals? Ontdek het tijdens Geen commentaar, de inspiratieavond rond het gelijknamige boek van Sara Vercauteren, woordvoerster van MEDIALAAN.

Woordvoerders en persverantwoordelijken zijn van alle markten thuis. Het zijn de advocaten van de organisatie naar de buitenwereld en tegelijkertijd advocaten van de duivel binnenin hun organisatie. In tijden waarin alsmaar meer transparantie wordt verwacht van ondernemingen, zijn woordvoerders en persverantwoordelijken van onschatbare waarde. Dat vindt ook Sara Vercauteren, en zij bundelde 101 tips en tricks voor woordvoerders en persverantwoordelijken in een boek. Op 22 maart stellen we Geen commentaar voor tijdens een inspiratieavond met debat.

Op deze avond staan tal van journalisten en woordvoerders stil bij de rol van woordvoerders binnen een organisatie en de bijzondere relatie tussen woordvoerders en de media. Met onder andere Kris Hoflack (VTM Nieuws), Dietert Bernaers (Het Laatste Nieuws), Sara Vercauteren (MEDIALAAN), An Luyten (Rode Kruis) en vele anderen. Na het debat kunnen ervaringen kunnen worden uitgewisseld bij een hapje en een drankje. 

 

Ik schrijf me in! 

 

 

 

Alle nieuwsartikelen

 

Copyright © 2020 - Pelckmans Pro maakt deel uit van Pelckmans uitgeversAlgemene voorwaarden | Privacy | Cookies