Paradoxen van leiderschap

Steven Poelmans
Paperback met flappen
ISBN 978-94-6337-178-0
Paradoxen van leiderschap Steven Poelmans
Paperback met flappen
ISBN 978-94-6337-178-0
€ 29,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 29 mei 2020


Korte inhoud

Details

We leven vandaag in een snel veranderende en massief geconnecteerde wereld. De mens wordt uitgedaagd om alsmaar sneller, beter en slimmer te worden. Dat kan dankzij de eigen intelligentie, maar evengoed dankzij de mogelijkheid om breinkracht uit te breiden via collectieve en artificiële intelligentie.

Met Paradoxen van leiderschap geeft Steven Poelmans ons een inkijk in het brein van de leider. Via neurofeedback wil hij leiders in hun ontwikkeling ondersteunen, niet alleen bij het verhogen van hun EQ, maar ook op vlak van welbevinden en prestatievermogen. In zijn NeuroTrainingLabTM observeert Poelmans zowel leiderschapscompetenties als neurofysiologische indicatoren.

Neurowetenschappelijk onderzoek betreft niet alleen cognitieve processen, het vertelt ons ook veel over emoties. Dit boek toont hoe je voortdurend en quasi moeiteloos kunt schakelen tussen verschillende leiderschapsstijlen, om ze uiteindelijk samen aan te wenden. Je leert hoe je als leider bewust kunt switchen tussen een set van gedragingen om paradoxen als ‘denker versus voeler’, ‘autocratische versus participatieve stijl’, ‘lokaal versus globaal denken’, … te overstijgen. Je traint de flexibiliteit van je brein, met één belangrijk doel voor ogen: duurzame daadkracht en welzijn.

Over de auteur

Over de auteur


Steven Poelmans is professor Neurowetenschappen en Strategisch leiderschap aan de Universiteit Antwerpen en AMS. Hij is de stichter en partner van het NeuroTrainingLab™.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Steven Poelmans
IllustratorNee
ISBN978-94-6337-178-0
Cover typePaperback met flappen
Formaat15x23
Aantal pagina's200
Geplande publicatiedatum29 mei 2020
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

Anderen bekeken ook


 

Copyright © 2019 - Pelckmans Pro maakt deel uit van Pelckmans uitgevers.Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies