beoordelingsexemplaar

Zoek je een betrouwbare partner voor publicatie?

Je bent docent en wil werk maken van een goed handboek voor je studenten? Of je bent een bekwame professional en je wil je kennis delen met je collega’s? Of speel je met een idee voor een algemeen-wetenschappelijke publicatie? Bij Pelckmans Pro vind je de betrouwbare partner die je zoekt.

 


Korte lijnen, warme contacten

Als auteur heb je doorheen het hele traject een solide partner aan je uitgever, die het aanspreekpunt is voor al je vragen. In elke fase wordt er op maat van jouw project gewerkt, met oog voor jouw specifieke noden als auteur.

 


Excellente begeleiding

Dankzij de expertise van ons team kan je rekenen op een sterke begeleiding. We denken met je mee over het concept van je publicatie, over de ideale (eventueel innovatieve) publicatievorm en over de opbouw van de inhoud. We lezen kritisch mee, roepen waar nodig de hulp van extra lectoren in en geven feedback op je manuscript. Ook wat de vorm en de uitstraling van je werk betreft, staan we je bij met raad en daad.

 


Kwaliteit in inhoud, taal en vorm

Wij gaan voor publicaties die inhoudelijk, taalkundig en qua vorm net dat tikkeltje meer hebben. Wat de inhoud betreft, beschikken we over een netwerk aan experten die kunnen worden ingezet als lector, als co-auteur of als auteur van een voorwoord of uitleiding. Voor bepaalde wetenschappelijke publicaties doen we het nodige om het GPRC-label, het kwaliteitslabel van de Vlaamse UitgeversVereniging, te bemachtigen.

Om een vlekkeloos manuscript te garanderen, worden al onze publicaties nagelezen door een ervaren taalredacteur, die de tekst aftoetst aan de regels van de Nederlandse taal.

Wat de vorm betreft, kiezen we voor aantrekkelijke covers en aangename binnenwerken.

 


Naast uitgever ook marketeer en distributeur

Je zoekt in een uitgever ook een partner om je publicatie zo goed mogelijk in de markt te zetten. Ook daarvoor zit je bij Pelckmans Pro goed. Ons marketingteam gaat tot het uiterste om je publicatie bij de doelgroep te krijgen, zowel in Vlaanderen als in Nederland.

Enkele zaken die wij kunnen doen voor jou:

• Je publicatie beschikbaar maken in de boekhandel en online shops
• De publicatie onder de aandacht brengen van de (vak)pers
• Een boekvoorstelling of congres organiseren
• Mailings versturen naar docenten, professionals of andere geïnteresseerden

 


Contacteer onze uitgevers

Wil je een verkennend gesprek omtrent je manuscript?
Contacteer onze uitgevers:
nancy.derboven@pelckmanspro.be of elisabeth.torfs@pelckmanspro.be

 


Hoe bezorg je je manuscript?

Bezorg ons je manuscript, samen met je naam en adres, een korte biografie en een synopsis van maximum twee bladzijden. Je kan dit doen via e-mail: manuscript@pelckmansuitgevers.be of per post: Pelckmans Pro, Mechelsesteenweg 271/11, 2018 Antwerpen.

Vermits onze uitgeverij zeer veel manuscripten ontvangt, moet u rekening houden met een beoordelingstermijn die kan variëren. Over afgewezen manuscripten kunnen we niet corresponderen.

 


 

Copyright © 2020 - Pelckmans Pro maakt deel uit van Pelckmans uitgeversAlgemene voorwaarden | Privacy | Cookies