Ik ben Hassan Hassan Al Hilou
Paperback
ISBN 978-94-6337-163-6
€ 25,00
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie


Korte inhoud

Details

Morgen is niet de voortzetting van vandaag. Morgen is anders, meer divers. Ben jij klaar voor morgen? Is je onderneming, je vereniging, je school, je product diversity proof? Weet jij hoe je met een inclusieve blik onze diverse wereld kunt bereiken en daar meerwaarde uit kunt halen? Nee? Geen paniek.

Stop met huilen. Hassan Al Hilou neemt je mee onder de rokken van de diversiteit en toont je hoe je die als een ui laag voor laag pelt. Hij deelt zijn ervaringen, inzichten en tal van relevante cases. Wijsheid haalt Hassan ook bij anderen. Als jonge ondernemer trekt hij zijn stoute schoenen aan voor een roadtrip langs wie hem inspireert, uitdaagt en intrigeert.

Dit is een boek voor bedrijfsleiders, marketeers, leerkrachten, hr-professionals, sociaal werkers en politici die cultureel diverse jongeren willen begrijpen. Stop met huilen is een noodzakelijk boek, omdat wie diversiteit begrijpt de sleutels voor de toekomst in handen heeft.

Over de auteur

Over de auteur


Hassan Al Hilou is ‘de jongste ondernemer van het land’, zoals de media blokletteren. Hassan is bekend om wie hij is: jong, met vreemde roots en Nederlandstalig. Driemaal divers.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Hassan Al Hilou
IllustratorNee
ISBN978-94-6337-163-6
Cover typePaperback
FormaatNee
Aantal pagina's120
Geplande publicatiedatum8 jan. 2020
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2019 - Pelckmans Pro maakt deel uit van Pelckmans uitgevers.Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies