Successieplanning voor beginners

Bart Chiau
Paperback
ISBN 978-94-6337-030-1
Successieplanning voor beginners Bart Chiau
Paperback
ISBN 978-94-6337-030-1
€ 29,95
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

- +
OF
Korte inhoud

Details

Het taboe rond het vooraf plannen van onze nalatenschap verdwijnt stilaan. Een goed uitgedokterd successieplan geeft gemoedsrust, bespaart erfbelasting en zal discussies tussen erfgenamen vermijden. Zo beslist u zelf wat er na uw overlijden met uw huis en uw spaargeld zal gebeuren.

Het wettelijk erfrecht is echter niet aangepast aan de huidige maatschappij. Denk maar eens aan samenwonenden, singles, nieuw samengestelde gezinnen ... Zij vinden geen antwoorden binnen het bestaande erfrecht en moeten zelf op zoek naar oplossingen. Successieplanning voor beginners helpt hen daarbij. Successieplanning beperkt zich zeker niet tot grote vermogens. Iedereen heeft baat bij enkele eenvoudige technieken waarmee u het wettelijk erfrecht kunt bijsturen. Dit boek geeft daartoe een aantal voorzetten. Deze handige gids voor leken is daarom ook bruikbaar voor bankiers, verzekeringstussenpersonen, accountants, financial planners, fiscalisten, advocaten, medewerkers notariaat, en in het onderwijs.

Over de auteur

Over de auteur

Bart Chiau is professor aan de UGent en werkt als trainer in de financiële sector. Hij is auteur van diverse professionele uitgaven over successieplanning en verzekeringen.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Bart Chiau
IllustratorNee
ISBN978-94-6337-030-1
Cover typePaperback
Formaat170 x 240
Aantal pagina's200
Publicatiedatum25 okt. 2017
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2017 - Pelckmans Pro maakt deel uit van Pelckmans uitgevers.
Algemene voorwaarden | Privacy & Cookies