Wellbeing = winst

Ann De Bisschop
Paperback met flappen
ISBN 978-94-6337-066-0
Wellbeing = winst Ann De Bisschop
Paperback met flappen
ISBN 978-94-6337-066-0
€ 30,00
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 27 mei 2020


Korte inhoud

Details

Na het succes van haar eerste boek Aftellen naar maandag, met tips over hoe medewerkers met meer energie en enthousiasme de nieuwe werkweek kunnen aanvangen, gaat Ann De Bisschop in dit boek een stap verder. Dit keer overtuigt ze managers en bedrijfsleiders dat investeren in welzijn geen luxe is, maar een noodzaak om als organisatie succesvol en futureproof te zijn. Met een beleid rond wellbeing ruimen stress, burn-out en presenteïsme plaats voor enthousiaste, veerkrachtige en geëngageerde medewerkers.

Met een boeiende mix van haar eigen ervaring, gesprekken met experts en voorbeelden uit verschillende bedrijven, inspireert Ann De Bisschop bedrijfsleiders en hr-directeurs over het belang van een proactief, doordacht en strategisch welzijnsbeleid voor Gezonde, Gelukkige, Gemotiveerde, Getalenteerde en Geïnformeerde medewerkers.

Over de auteur

Over de auteur

Ann De Bisschop werkte meer dan 25 jaar in de media. Ze zette de radiozenders Qmusic en JOE succesvol op de kaart. Ze zetelde in het directiecomité van Medialaan, eerst als commercieel directeur, later als directeur radio, om finaal Wellbeing Director te worden voor de hele mediagroep en zich toe te leggen op het welzijn van de medewerkers. Vandaag is Ann in binnen- en buitenland een veelgevraagd keynotespreker omwille van haar authentieke en hands-on aanpak.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Ann De Bisschop
IllustratorNee
ISBN978-94-6337-066-0
Cover typePaperback met flappen
Formaat16 x 24
Aantal pagina's240
Geplande publicatiedatum27 mei 2020
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2020 - Pelckmans Pro maakt deel uit van Pelckmans uitgeversAlgemene voorwaarden | Privacy | Cookies