Who run the world? Tine Maenhout
Paperback
ISBN 978-94-6337-174-2
€ 24,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie


Korte inhoud

Details

U kent ze wel: de foto’s waarop topfiguren poseren op een trap. De grootste diversiteit in dergelijke groepsportretten zit vaak in de kleur maatpakken van deze overwegend grijzende, blanke mannen. Het zijn beelden die niet stroken met de maatschappelijke realiteit.

Tine Maenhout toont in Who run the world? wat het belang én de kracht van vrouwelijk leiderschap is. Met meer vrouwen aan het roer van de samenleving krijg je een diversiteit aan opinies en competenties. Stereotiepe denkpatronen worden uitgedaagd en creativiteit, productiviteit en innovatie kunnen floreren. Tussendoor delen inspirerende vrouwen als Elke Jeurissen, Ann Caluwaerts, Françoise Chombar, Catherine De Bolle, Marleen Temmerman, Assita Kanko en vele anderen hun persoonlijke verhaal. In alle openheid schetsen ze de kansen, uitdagingen en ervaringen die hun eigen parcours kenmerkten.

Who run the world? is een boek voor vrouwen én mannen die geloven dat vrouwelijk leiderschap in ondernemingen, de politiek of de maatschappij in het algemeen een troef is voor de toekomst.

Over de auteur

Over de auteur


Tine Maenhout schrijf t voor verschillende Vlaamse media over kunst & cultuur, mensenrechten, diversiteit en sociale innovatie.


Elke Jeurissen is een volbloed onderneemster en community architect. Ze richtte o.a. het Straffe Madammen Netwerk op, een organisatie die vrouwen zichtbaar maakt in media, op congrespodia en in bedrijven.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Tine Maenhout
IllustratorNee
ISBN978-94-6337-174-2
Cover typePaperback
Formaat170 x 240
Aantal pagina's200
Geplande publicatiedatum5 mrt. 2019

 

Copyright © 2018 - Pelckmans Pro maakt deel uit van Pelckmans uitgevers.
Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies