#ZigzagHR

Lesley Arens, Lisbeth Claus
Paperback met flappen
ISBN 978-94-6337-119-3
#ZigzagHR Lesley Arens, Lisbeth Claus
Paperback met flappen
ISBN 978-94-6337-119-3
€ 29,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie


Korte inhoud

Details

De traditionele visie van HR op het aantrekken, behouden, ontwikkelen en loslaten van talent biedt geen afdoend antwoord meer in de snel veranderende, gedigitaliseerde wereld waarin bedrijven vandaag opereren. Lesley Arens en Lisbeth Claus beargumenteren overtuigend waarom de huidige enge visie op HR en talent management niet langer volstaat. Met #ZigZagHR schuiven ze een eigentijds alternatief naar voren. Het ZigZag-model heeft vier ankerpunten, die elk in het boek worden besproken:

1. ZigZag workforce

2. ZigZag HR stack

3. ZigZag HR careers

4. ZigZag HR operations

De auteurs baseren hun verhaal op jarenlang internationaal onderzoek en illustreren het met tal van praktijkvoorbeelden. Ze helpen bedrijven op weg door concrete handvatten en #ZigZagHR-tools aan te bieden. Met hun boek willen ze een internationaal #ZigZagHR-netwerk uitbouwen van progressieve HR-professionals.

#ZigZagHR is een wake-upcall en richt zich tot iedereen die een progressief en toekomstgericht HR-beleid wil ontwikkelen.

Over de auteurs

Over de auteurs

Lesley Arens is een professioneel verbinder met een passie voor HR, marketing en levenslang leren. Als schoolvoorbeeld van een zigzagprofiel werkte ze als beleidsmedewerker in het volwassenenonderwijs, als trainer en als directeur van VOV Lerend Netwerk vzw. Vandaag is ze aan de slag als Country Manager Belgium voor het HR-bedrijf HRbuilders.


Lisbeth Claus is professor Management and Global HR aan de Willamette University in Oregon.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Lesley Arens, Lisbeth Claus
IllustratorNee
ISBN978-94-6337-119-3
Cover typePaperback met flappen
Formaat170x240
Aantal pagina's200
Geplande publicatiedatum17 sep. 2018
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2018 - Pelckmans Pro maakt deel uit van Pelckmans uitgevers.
Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies